divendres, 14 de novembre del 2008

H - Ice Cream Genius

(imatge extreta del web MP3 Standard)
  • Títol: H.
  • Autor/Grup: Ice Cream Genius.
  • Estil musical: Rock simfònic.
  • Puntuació (de 0 a 10): 6.
  • Cançons:
    1. The Evening Shadows.
    2. Really Like.
    3. You Dinosaur Thing.
    4. The Deep Water.
    5. Cage.
    6. Until You Fall.
    7. Better Dreams.
    8. Nothing To Declare.
  • Descripció del disc: H és un pseudònim d'Steve Hogarth, l'actual cantant de Marillion. Aquest 'Ice Cream Genius' és un disc en solitari que va treure pels voltants del 1997. És un disc 'especial', ideal pels fans de Marillion, en ell hi trobaran un estil de música fresc, desinhibit però també és rar, estrany i, en conjunt, dóna la sensació de ser més fluix que la majoria de discos de Marillion; de fet, crec que és un disc que li falta quelcom, té potencial però no l'acaba de 'rubricar'. Té cançons que estan prou bé 'The Evening Shadows' (amb un 'Doo bee doo bee dooo...' molt ben trobat), la fresca i moguda 'Until You Fall' o la rockera 'You Dinosaur Thing' (una cançó sense massa pretensions). També hi trobem cançons que ens recorden molt a Marillion (però sense arribar al mateix nivell de Marillion) com ara 'The Deep Water' o 'Better Dreams'. Sens dubte, la millor, segons el meu parer, és la darrera: 'Nothing To Declare', so i canvis de ritme 100% Marillion i complementada amb so de piano. No és un mal disc, però sí que és inconnex i amb alguna cançó massa fluixa per la qualitat d'Steve Hogarth, es nota que va fer un disc amb les cançons que volia. El que us deia: és un disc pels fans de Marillion.
  • Comentaris/Anècdotes: Reconec que em va interessar aquest disc per ser del cantant de Marillion, tot i això vaig voler escoltar-lo bé abans de quedar-me'l i escoltant la primera cançó i, especialment, la darrera cançó en vaig tenir prou per comprar-me'l; tanmateix haig de reconèixer que no l'escolto massa, de seguida me'n canso.

6 comentaris:

John Sposato ha dit...

h isn't his alter ego, rather his nickmane (Nom de Plume if you like). He does solo work during Marillion hiatuses. Buddy Holly started the trend five decades ago!

MarcG ha dit...

Thanks John,

I've just modified the post to adapt it to your comment.

John Sposato ha dit...

Do you have this album on mp3? If so, can you put a link?

MarcG ha dit...

I'm sorry John.

I have no disk in MP3, I am a man that still buys (only) original CDs.

If you prefer it, I can send you a copy of the CD (by postal mail).

John Sposato ha dit...

Way ahead of you, Marc. I have the EU reissue CD. I do have an RAR rip on my blog (link through profile).

MarcG ha dit...

Thanks John.

I just visited your blog, including the post of H.

See you.